TEAMEN

Teaminformation

Ett team består av minimum tre deltagare. Det är upp till varje team att via ledtrådar navigera sig fram till de dolda skatterna. Ledtrådarna ges inför varje skatt, och därefter är det upp till teamet att lösa svårigheterna bäst de kan.

Vid slutet av tävlingen utses ett vinnande team utifrån dess totalpoäng. Ju fler ledtrådar man “köper” under tävlingen, desto mindre totalpoäng i slutet. Det är ett vågspel mellan att satsa hårt på ledtrådar till de individuella skatterna eller att vinna tävlingen.

Vinn så mycket ni kan! Det finns ingen maxkvot för antalet vinster per team. Ett slipat lag kan därför med lite tur lyckas ta hem ett flertal av vinsterna.

Prisbordet består av exklusiva artiklar som ges till team som placerar sig på första, andra och tredje plats – samt varje vinnande team per skattvärd. Tävlingen håller hög klass.

MPC Stjärnjakten Höga Kusten

Datum
Lördagen den 21 augusti 2021

Plats
Brygghuset, Härnösand

MPC Stjärnjakten Stockholm

Datum
Lördagen den 28 augusti 2021

Plats
Jungfrusunds Marina

INSTAGRAM

MPC Agency har 19 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet och skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras kunder.
Våra insatser kännetecknas av hög klass och utförs med ett stort personligt engagemang samt hög servicenivå. Nedan finns ett urval av våra kunder.