TEAMEN

Teaminformation

Ett team består av minimum tre deltagare. Det är upp till varje team att via ledtrådar navigera sig fram till de dolda skatterna. Ledtrådarna ges inför varje skatt, och därefter är det upp till teamet att lösa svårigheterna bäst de kan.

Vid slutet av tävlingen utses ett vinnande team utifrån dess totalpoäng. Ju fler ledtrådar man “köper” under tävlingen, desto mindre totalpoäng i slutet. Det är ett vågspel mellan att satsa hårt på ledtrådar till de individuella skatterna eller att vinna tävlingen.

Vinn så mycket ni kan! Det finns ingen maxkvot för antalet vinster per team. Ett slipat lag kan därför med lite tur lyckas ta hem ett flertal av vinsterna.

Prisbordet består av exklusiva artiklar som ges till team som placerar sig på första, andra och tredje plats samt varje vinnande team per skattvärd.

MPC Stjärnjakten Höga Kusten

Datum
Lördag den 19 augusti

Plats
Härnösand

MPC Stjärnjakten Stockholm

Datum
Lördag 12 september

Plats
Biskopsudden Marina, Stockholm

INSTAGRAM

MPC Agency har 21 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet och skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras kunder.
Våra insatser kännetecknas av hög klass och utförs med ett stort personligt engagemang samt hög servicenivå. Nedan finns ett urval av våra kunder.