PARTNERS

För ett lyckat möte

Genom MPC Stjärnjakten ges företag en unik möjlighet att marknadsföras i en exklusiv sport- och nöjesmiljö, med köpstarka kunder och stort mediaintresse som stärker företagets image genom de möten och exponeringsytor evenemanget erbjuder.

Vilken form passar Er bäst?

Vi erbjuder samarbetsformer i allt från Officiell leverantör till Tourpartner, med goda möjligheter att skräddarsy er medverkan för ett ömsesidigt, optimalt och givande utbyte som möjligt!

Exempel på samarbetspartners under 2021 var bland annat Breitling, Deutz Champagne, High Coast Whisky, Svensk Cater, Maserati, Carlsberg, First Hotel,  med flera.

Skattvärd

Evenemanget är riktat till företag som får chansen att kombinera marknadsföring med personal- och kundvård i form av teambuilding utöver det vanliga. Totalt ett tjugotal team bestående av tre till sex deltagare och åtta skattvärdar.

Skatterna döps efter skattvärdens företag. Ni har möjlighet att ställa ut produkter samt ha anställda eller gäster på plats. Vid varje skattvärd sker en aktivitet för teamen som arrangeras i samverkan mellan arrangör och skattvärd. Skattvärdar har marknadsyta i form av hemsida, inbjudningar och informationsblad m.m.

Tillsammans går vi igenom evenemanget och bestämmer vilken specifik plats varje skattvärd ges.

Produktblad

Höga Kusten – Skattvärd
Stockholm – Skattvärd

Partnerstruktur 

Titel-/huvud-/del-/media- och rangepartner, officiell leverantör, skattvärd samt bankettpartner.

För prisuppgifter och detaljinformation kontakta oss här.

För mer information se evenemangsbeskrivning här

“Vi kan erbjuda unika upplägg med det lilla extra”

INSTAGRAM

MPC Agency har 21 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet och skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras kunder.
Våra insatser kännetecknas av hög klass och utförs med ett stort personligt engagemang samt hög servicenivå. Nedan finns ett urval av våra kunder.