PARTNERS

För ett lyckat möte

Genom MPC Stjärnjakten ges företag en unik möjlighet att marknadsföras i en exklusiv sport- och nöjesmiljö, med köpstarka kunder och stort mediaintresse som stärker företagets image genom de möten och exponeringsytor evenemanget erbjuder.

Vilken form passar Er bäst?

Vi erbjuder samarbetsformer i allt från Officiell leverantör till Tourpartner, med goda möjligheter att skräddarsy er medverkan för ett ömsesidigt, optimalt och givande utbyte som möjligt!

Exempel på samarbetspartners under 2019 var bland annat Breitling, Nordic Choice Hotels, BMW, Svenska Spel, Telia, Carlsberg med flera.

Skattvärd

Evenemanget är riktat till företag, som får chansen att kombinera marknadsföring med personal och kundvård i from av teambuilding utöver det vanliga. Totalt ett tjugotal team bestående av tre till sex deltagare och åtta skattvärdar.

Skatterna döps efter skattvärdens företag. Ni har möjlighet att ställa ut produkter samt ha anställda eller gäster på plats. Vid varje skattvärd sker en aktivitet för teamen som arrangeras i samverkan mellan arrangör och skattvärd. Skattvärdar har marknadsyta i form av hemsida, inbjudningar och informationsblad m.m.

Tillsammans går vi igenom evenemanget och bestämmer vilken specifik plats varje skattvärd ges.

Partnerstruktur 

Titel-/huvud-/del-/media- och rangepartner, officiell leverantör, skattvärd samt bankettpartner.

För prisuppgifter och detaljinformation klicka på nedanstående länkar där ni finner vad som gäller för varje spelort. Bokning och ytterligare information, kontakta oss här.

MPC Stjärnjakten Höga Kusten 2021
MPC Stjärnjakten Stockholm 2021

“Vi kan erbjuda unika upplägg med det lilla extra”

INSTAGRAM

MPC Agency har 19 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet och skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras kunder.
Våra insatser kännetecknas av hög klass och utförs med ett stort personligt engagemang samt hög servicenivå. Nedan finns ett urval av våra kunder.