OM TÄVLINGEN

MPC Stjärnjakten

2021 blir elfte året som MPC Stjärnjakten genomförs och för varje år har tävlingen vuxit med starkare inramning. Det har blivit mer krävande utmaningar i form av höghöjdsbana, matlagning, hinderbana och dykning. Tävlingsbanan har gjorts tightare för att höja tävlingsnerven och vara mer miljövänlig. Till varje år tas det även fram en egen klädkollektion.

Information

Ledtrådarna till varje skatt/utmaning ges i tre steg där poäng dras av för varje ledtråd som används. Ett team består av minimum tre deltagare som med specifika verktyg ska finna skatterna som är gömda under vatten, i land och på öde öar.

MPC Stjärnjakten startar med att teamen samlas för frukost och genomgång, innan de skickas ut åt varsitt håll i jakten på de åtta skatterna. Vid varje skatt ges en utmaning där teamet väljer den deltagare som ska representera sitt team, poäng ges efter resultat och adderas till laget. Total vinnare blir det team som lyckas finna skatterna snabbast, använt minst antal ledtrådar och bäst klarat utmaningarna vid skatterna.

Välgörenhet

MPC Stjärnjakten har flertalet samarbeten med välgörenhetsorganisationer där delar av intäkterna från evenemanget går till välgörenhet.

Sea Party

Evenemanget avslutas med gemensam middag i form av en kräftskiva med liveband.

Efter middagen bjuds särskilda gäster in för After Party.

Evenemangsplan

MPC Stjärnjakten ska förena nytta med nöje genom att företag ska ges ett unikt nätverkande. Detta ger i sin tur möjligheter till teambuilding både inom och mellan lagen kombinerat med sportslig tävlingsnerv och nöje.

Eventet är i första hand inriktat till företag som deltar med egna team. Företagen har även möjlighet att profilera sig i flera nivåer, från titelpartner till skattvärd.

Attraktionen i eventet bygger på en kombination av det unika upplägget, tävlingsmomentet och tillfälle till teambuilding. Inramningen och det mediala intresset skapar också stora möjligheter till marknadsföring av det egna företaget genom t.ex. stripning av den egna båten och olika former av partnerskap.

Vårt långsiktiga mål är att ständigt utveckla evenemanget kvalitetsmässigt och genom att addera unika koncept. Vi strävar efter att utöka antal orter.

För mer information klicka på länk nedan:

MPC Stjärnjakten – Evenemangsbeskrivning

“Vi kan erbjuda unika upplägg med det lilla extra”

INSTAGRAM

MPC Agency har 19 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet och skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras kunder.
Våra insatser kännetecknas av hög klass och utförs med ett stort personligt engagemang samt hög servicenivå. Nedan finns ett urval av våra kunder.