OM TÄVLINGEN

MPC Stjärnjakten

2024 blir fjortonde året som MPC Stjärnjakten genomförs och för varje år har tävlingen vuxit med starkare inramning. Det har blivit mer krävande utmaningar i form av matlagning, hinderbana och dykning. Vi har minskat tävlingsbanan för att höja tävlingsnerven och vara mer miljövänlig. Till varje år tas det även fram en egen klädkollektion.

Tävlingsgrund

Ledtrådarna till varje skatt/utmaning ges i tre steg där poäng dras av för varje ledtråd som används. Ett team består av minimum tre deltagare som med specifika verktyg ska finna skatterna som är gömda under vatten, i land och på öde öar.

MPC Stjärnjakten startar med att teamen samlas för frukost och genomgång, innan de skickas ut åt varsitt håll i jakten på de åtta skatterna. Vid varje skatt ges en utmaning där teamet väljer ut en deltagare som representant. Poäng ges efter resultat och adderas till laget. Total vinnare blir det team som lyckas finna skatterna snabbast, använt minst antal ledtrådar och bäst klarat utmaningarna vid skatterna.

Välgörenhet

MPC Stjärnjakten har flertal samarbeten med välgörenhets-organisationer där delar av intäkterna från evenemanget går till välgörenhet.

Kräftskiva

Evenemangsdagen avslutas med en middag i kräftskiva-format med underhållning.

Evenemangsplan

MPC Stjärnjakten förenar nytta med nöje samtidigt som företag ges ett unikt tillfälle till nätverkande. Utöver detta ges möjlighet till teambuilding både inom och mellan lagen kombinerat med sportslig tävlingsnerv.

Eventet är i första hand inriktat till företag som deltar med egna team. Företag har även möjlighet att profilera sig i flera nivåer, från titelpartner till skattvärd.

Attraktionen i eventet bygger på en kombination av det unika upplägget, tävlingsmomentet och tillfälle till teambuilding. Inramningen och det mediala intresset skapar också stora möjligheter till marknadsföring av det egna företaget genom t.ex. stripning av den egna båten och olika former av partnerskap.

Vårt långsiktiga mål är att ständigt utveckla evenemanget kvalitetsmässigt genom att addera unika koncept.

För mer information klicka på denna länk:
Evenemangsbeskrivning 2024

“MPC Agency kan erbjuda unika upplägg med det lilla extra”

INSTAGRAM

MPC Agency har 22 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet och skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras kunder.
Våra insatser kännetecknas av hög klass och utförs med ett stort personligt engagemang samt hög servicenivå. Nedan finns ett urval av våra kunder.