Exklusiv skattjakt i marin miljö

En unik skattjakt för den sanna äventyraren. Evenemanget skapar de bästa förutsättningarna för teambuilding och innehåller en tävlingsnerv utöver det vanliga. För att lyckas gäller det att man bygger ett team med bred kompetens och erfarenhet inom bland annat navigation, matlagning och dryck. Andra bra egenskaper är god fysik och ett gottsamarbete inom teamet.Under tävlingen utmanas teamen att lösa problem och med hjälp av ledtrådar för att finna gömda skatter.

Välkommen till åttonde upplagan av MPC Stjärnjakten.

Evenemanget

MPC Stjärnjakten arrangeras i Stockholms och Höga kustens skärgård. Deltagande team samlas för frukost och genomgång innan de skickas ut på var sitt håll för att ge sig ut på jakten efter de första skatterna. Under tävlingen jagar teamen totalt åtta till tio skatter.

Vid målgång samlas deltagare och partners för gemensam After Sea. Därefter är det prisutdelning och gemensam middag samt Sea Party.

“Ett evenemang utöver det vanliga”

INSTAGRAM

MPC AB är ett evenemangs- och bokningsbolag med 18 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet. Vi skräddarsyr aktiviteter för företag och deras kunder där insatserna kännetecknas av hög klass, exceptionell servicenivå samt ett stort personligt engagemang.